Pohjoismainen 4H-leiri

 

Kansainväliset leirit

Heitä rinkka selkään, nappaa makuupussi kainaloon ja suuntaa kansainväliselle leirille! 4H järjestää vuosittain jäsenilleen vähintään yhden leirin joko Suomessa tai ulkomailla.

 

Leirillä kulttuurit kohtaavat, ja jokainen päivä on oma elämyksensä! Pohjoismainen 4H-leiri järjestetään säännöllisesti joka toinen vuosi. Vuonna 2017 leiri järjestetään Norjassa,Ostfoldissa 29.7.-5.8..2017. Voit seurata leirin tiedotusta Facebookissa!.

Leiri on tarkoitettu 14 vuotta täyttäneille nuorille ympäri maailman. Ohjelma on monipuolista ja viihdyttävää: luvassa on avajaisseremonia, pelejä, retkeilyä, workshopeja, lentopalloa, iltaohjelmaa ym. Saat varmasti ikimuistoisia elämyksiä ja ystävystyt uusiin ihmisiin. Hauskaa ja kivaa tulee siis olemaan, lähde rohkeasti mukaan!

Leiri ei edellytä 4H:n jäsenyyttä ja yläikärajaa ei ole. Riittää kun olet syntynyt vuonna 2003 tai siitä ylöspäin. Leirimaksu on n.290 € / henkilö ja se sisältää ruuat, ohjelman sekä yöpymisen leirikeskuksessa. Leiriryhmät matkustavat bussilla Norjaan. Matkan hintaa emme voi vielä kertoa, mutta arviolta se on noin 280  € / henkilö. Ryhmät voivat aloittaa jo varainhankinnan matkaa varten.

Innostuitko? Ota kaverit mukaan ja lähtekää ikimuistoiselle seikkailulle Norjaan kesällä 2017!

 

LUE LISÄÄ:

http://www.4h.fi/tekemista/maailmalle/lahde-kansainvaliselle-leirille/

 

 

 

4H liiton sivuilta lisätietoa!