Jäsenyys

Jäsenkausi on 1.9.-31.8.  Jäsenmaksu on 35 € / jäsen tai 70 € / jäsenperhe. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien (jäsenkauden aikana 6-vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat). Jäsenmaksulla voit osallistua yhteen tai useampaan kerhoon sekä muuhun toimintaan.

Kaikissa 4H-yhdistyksissä on siirrytty 4H-liiton hoitamaan jäsenmaksulaskutukseen. Uusi tapa mahdollistaa jäsenyyden kehittämisen ja valtakunnalliseen markkinoinnin.

• 4H-liitto hoitaa jäsenmaksulaskujen ja jäsenkorttien lähettämisen jäsenille. Jäsenkortti lähetetään jäsenmaksulaskun mukana.
  • Yhdistyksen tehtäväksi jää huolehtia siitä, että jäsenrekisterin tiedot ovat ajan tasalla. Ilmoitathan siis mahdollisista muutoksista suoraan omaan yhdistykseesi, jotta laskutus sujuisi ongelmitta. Osoitteenmuutoksista tai muiden tietojen muutoksista voit ilmoittaa sähköpostilla.
  • Ensimmäinen jäsenmaksulaskutus tehdään lokakuussa. Sen jälkeen jäsenmaksulaskut lähetetään kerran kuukaudessa myöhemmin jäseniksi liittyneille

Paikallisia jäsenetuja ovat:

Taitaville -10% (normaalihintaisista tuotteista)

Jatapet Ruuat -5% ja Tarvikkeet -10% (Ei koske tarjoustuotteita)

Valtakunnalliset 4H -jäsenedut löydät täältä

Kannatusjäsenyys

Kannatusjäsenmaksun lahjoittamalla tuet Tuusulan 4H-yhdistyksen toimintaa nuorisotyön hyväksi. Toimintamme rahoituksesta noin neljännes tulee jäsenmaksuina yksityisiltä ihmisiltä, joiden apu on elintärkeää toiminnallemme.

Kannatusjäseneksi voit liittyä alla olevalla lomakkeella.
Kannatusmaksu on 40€, joka maksetaan tilillemme FI12 5092 1240 0140 15

Lisäksi toimintaamme voi tukea lahjoittamalla metalliromua kierrätykseemme keväisin ja syksyisin. kts. metallinkierrätys.

Askartelutarvikkeet ovat myös tervetulleita lahjoituksia. Ota yhteys toiminnanjohtajaamme.

Jäseneeksi liittyvän perustiedot:

Alle 18-vuotiaasta täytetään huoltajan tiedot alla oleviin kohtiin:

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.