Nuorten oma kysely

Auta meitä ideoimaan mieleistä 4H-toimintaa Hyvinkäällä! Vinkka missä ja millainen 4H-kerho tai leiri olisi hyvä. Millaiselle työpalvelutoiminnalle on kysyntää? Lähtisitkö itse mukaan toimintaan?

 

Työllistämme ryhmänohjaajia paikalliseen kasvavaan nuoristotoimintaamme sekä tarjoamme nuorille työelämäkursseja ja töitä. 4H-yhdistys työllistää nuoria mm. kotitalouksiin esimerkiksi lemmikin-, kodin-, pihan ja lastenhoitotyöhön. Monelle nuorelle 4H-yhdistys on ensimmäinen työpaikka. Vai kiinnostaisiko oman 4H-yrityksen perustaminen?

 

Jos sinulla on idea tai kysyttävää 4H-toiminnan käynnistämiseen liittyen, niin ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä tarkemmin! Sähköpostiosoitteemme on tuusula (at) 4h.fi.

 

Vastaa alla olevaan kyselylomakkeeseen ja vaikuta alueesi 4H-toimintaan!

Sinä yli 13-vuotias nuori! 4H toiminta käynnistyy Hyvinkäällä keväällä 2020, ja kaipaamme kerhon- ja leirinohjaajia kasvavaan toimintaamme sekä tarjoamme työelämäkursseja ja töitä. 4H-yhdistys työllistää nuoria mm. kotitalouksiin esimerkiksi lemmikin-, kodin-, pihan ja lastenhoitotyöhön. Monelle nuorelle 4H-yhdistys on ensimmäinen työpaikka. Vai kiinnostaisiko oman 4H-yrityksen perustaminen?

Vastaa alla olevaan lomakkeeseen ja jätä yhteystiedot niin suunnitellaan yhdessä mieluisaa toimintaa Hyvinkään alueelle! 

4H-toiminnan kysely nuorille

*

Jos haluat että otamme yhteyttä sinua kiinnostavan 4H-toiminnan käynnistymiseen liittyen, niin jätäthän yhteystietosi.

*
  

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.