Hyökkälän kepparikerho

Kiitolaukkaa Kepparikerhoon! 

Etsimme kerhoon uusia ohjaajia syksylle 2023, joten jos tiedät kiinnostuneita nuoria tai olisit itse halukas ohjaamaan, otathan yhteyttä tuusula@4h.fi! Kerho toteutuu heti ohjaajien löytyessä.

Tervetuloa teemakerhoon keppihevosten harrastajille. Kerho on ratsastuspainotteinen, ohjelmassa mm. maastoretkiä, esteiden hyppäämistä, pihapelejä ja kepparileikkejä ulkona, tarvikkeiden askartelua.

Kerhokauden päätteeksi pidetään kerhokisat, joiden suunnitteluun kerholaiset saavat osallistua. Myös vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita kisaamaan! Mukaan mahtuu kaksitoista 6-12 -vuotiasta kerholaista.


Vanhempien whatsapp ryhmässä ajankohtaiset infot. Ota säänmukaiset varusteet kerhokerroille, sillä pyrimme ulkoilemaan usein.


Ilmoittaudu mukaan tästä! 


Kerhon hinta on 40€/kausi, jonka lisäksi materiaalimaksu ei-jäsenille 15 €. 4H-yhdistys tarjoaa materiaalit 4H-yhdistyksen jäsenille.

4H-kerhotoiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 4H-jäsenille (40€/vuosi/nuorisojäsenyys tai 85€/vuosi/perhe). Jäsenenä tuet parhaiten paikallista nuorisotoimintaa, pääset hyödyntämään paikalliset ja valtakunnalliset jäsenedut sekä voit osallistua osaan toiminnasta jäsenhinnalla. Tuusulan (Keski-Uudenmaan alueen) paikallisyhdistyksen jäseneksi voit liittyä täällä.