Hyvinkään luontoleirit 2023

Tervetuloa 4H-luontoleirille Hyrian luonnonvara-alan kampukselle (Uumo) Hyvinkäänkylään! 

Kesäleirit järjestetään päiväleireinä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla ma-pe 5.-15.6. Leiripäivän pituus on klo 9-15.

Luontoleirillä vietetään hauskoja kesäpäiviä lähimetsässä ja Uumon pihapiirissä uusien kavereiden ja ohjaajien kanssa. 

Leirillä liikumme ja leikimme, retkeilemme lähiluonnossa, hoidamme ja rapsuttelemme lehmiä, lampaita ja pieneläimiä sekä harjoittelemme ryhmä- ja vuorovaikutustaitoja. 

Luontoleireillä ohjelmassa metsäretkien lisäksi metsä- ja ympäristökasvatusta, luontotaidetta, ötökkätietoa sekä lintubongausta. Leirillä toimitaan pienryhmissä.

Leireille mahtuu 20 leiriläistä, joten varmistathan paikkasi ajoissa! Leirille ilmoittautudutaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta. 

HUOM! Sähköinen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Leirikirjeet ja leirilaskut lähetetään huoltajille sähköpostitse toukokuun lopulla.

Yhden kesäleiriviikon hinta on 90 €, sekä voimassa oleva Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsenyys. Luontoleirit on tarkoitettu vain 4H-jäsenille. Tarkistamme jäsenyyden ennen leirin alkua.

Leirin hinta sisältää leirin ohjelman ruokailuineen (aamupuuro, lounas, välipala) sekä tapaturmavakuutuksen. 

4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 35 €/vuosi tai perhejäsenyys 70 €/vuosi. Liittymällä nuorisojäseneksi tuet parhaiten paikallista 4H-työtä sekä saat valtakunnalliset jäsenedut käyttöösi. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä:

Ilmoittautuminen 4H-luontoleirille Hyvinkää 2023

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mille leiriviiko(i)lle ilmoittaudut?
4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata leirillä?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Onko leiriläisellä lupa lähteä yksin kotiin leiripäivän jälkeen?

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠