Kiitolaukkaa kepparileirille

Joulukuun kepparileiri pidetään la-su 17.-18.12.2022 klo 10-14 Jokelassa. Leiripaikkana on Jokela-sali ja Jokelan kirjaston lähialueet.

Kepparileirin ohjelmassa on ohjattua keppariratsastusta esteillä ja maastossa sekä erilaisia leikkejä ja keppareiden ruokien  askartelua (mm. omenaa, porkkana ja oma ruokakuppi). Leirin päätteeksi järjestetään pienet leirikisat. 

Leirille voit ottaa mukaan oman kepparin, tai lainata 4H-tallista. Ota mukaan omat eväät sekä lämpimät säänmukaiset varusteet. 

llmoittautuminen

limoittautumislomakkeen kepparileirille löydät tämän sivun alalaidasta. 

Leirille mahtuu 16 leiriläistä, joten varmistathan paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova. Leiriläiset on vakuutettu. Leirikirjeet ja laskut lähetetään koteihin sähköpostitse viikon 50 alussa.

Leirin on vain Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsenille. Leirin hinta on 20 euroa. 

4H-yhdistyksen jäsenyys maksaa 35 €/kausi (perhejäsenyys 70 €/kausi). Jäsenkausi on 12 kk liittymisestä. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä.  Jäseneksi voit liittyä tästä:

Ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata leirillä?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠