Ruokakoulu Hyrylä 2023

Tuusulan 4H-yhdistys järjestää Ruokakoulu-kokkileirin  syyslomaviikolla 16.-19.10.2023 maanantaista torstaihin klo 9-16 Hyrylän yläasteen kotitalousluokassa.

Tervetuloa mukaan!

Ruokakoulu on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri. Teemme ruokaa pienryhmissä. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden kokea ruokailoa kaikin aistein. 4H-yhdistysten järjestämät ruokakoulut innostavat lapsia tarttumaan toimeen ja tekemään itse. Ruokakoulussa käytettävät raaka-aineet ovat kotimaisia, mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa ja satokauden tuotteita.

Ruokakoulussa lapset oppivat terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hauskalla,  helpolla ja mukaansa tempaavalla tavalla. 

Ohjelmassa on ruoanlaittoa, ravinto-oppia, leikkiä ja liikuntaa, sekä maatilavierailu Lassilan luomutilalle yhteistyössä paikallisen MTK-yhdistyksen kanssa. Vierailulla lapset saavat tutustua maatilan arkeen ja ruoan tiehen pellolta pöytään. 

Osana ruokakoulua leiriläiset valmistavat lasten ja vanhempien yhteisen perheillallisen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Ruokakoulu-kokkileirille täyttämällä lomake sivun alalaidassa.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Ruokakouluun mahtuu 15 leiriläistä, joten varmistathan paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova.  Leirikirjeet ja laskut lähetetään koteihin lokakuun alussa.

Leirin hintaan sisältyy materiaalit ja leiriohjelma, ruokailut, maatilavierailu, t-paita ja tapaturmavakuutus. Perheillallisesta peritään 12 € osallistumismaksu/vanhempi ja 6 €/sisar.

Leirin hinta on 90 euroa Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsenille ja 130 euroa ei-jäsenille. Tarkistathan jäsenyytesi ilmoittautumisen yhteydessä.

4H-yhdistyksen jäsenyys maksaa 35 €/vuosi (perhejäsenyys 70 €/vuosi). Jäsenenä tuet parhaiten 4H-nuoristotyötä. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. Jäsenetujen lisäksi osa kerhoista sekä leirit ovat edullisempia jäsenillemme. Jäseneksi voit liittyä tästä:

Ilmoittautuminen syysloman Ruokakouluun 2023

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Perheillalliselle voi osallistua 1-3 perheenjäsentä (ilmoita tässä muut perheenjäsenet, ei leiriläistä!). Perheillallisesta peritään 12 € osallistumismaksu/aikuinen ja 6 €/sisar.

Ilmoittautuminen perheillalliselle
4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata leirillä?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠