Tuusulan leirikesä 2023

Tervetuloa 4H-kesäleirille Rusutjärvelle 2023

Kesäleirit järjestetään Metsäpirtin leirikeskuksessa. Kahden ensimmäisen päiväleirin kesto on 5 päivää, juhannusviikon leiri on nelipäiväinen. Leiripäivän pituus on klo 8:00-16:00.

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle leirille samalla sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta. 

Metsäpirtin leirikeskus sijaitsee osoitteessa Turaniementie 61, Tuusula.

4H-kesäleireillä ohjelmaan kuuluu monenlaisia ”Tekemällä oppii parhaiten” -juttuja. Leirit painottuvat leikkiin ja liikuntaan, kädentaitoihin ja askarteluun sekä rentoon yhdessäoloon.  Leireillä on mahdollisuus uida ja onkia. Metsäpirtin ympäristössä on paljon tilaa leikkiä ja temmeltää, piha-alueen lisäksi hiekkakenttä sekä oma ranta, rantasauna ja kota. Mahdollisesti leiriläisiä käy tervehtimässä leirikoira ja muita pieneläimiä.

Sään salliessa vietämme leiripäivät pääosin ulkona. Kesäleirien ensimmäisenä aamuna vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan leiripaikkaan.

TERVETULOA!

Yhden kesäleiriviikon hinta on 100 € (juhannusviikon leiri 80€). 

Jos ilmoittaudut vähintään kahdelle leiriviikolle, tai samasta perheestä leirille osallistuu useampi sisarus, saat leiriviikon hinnasta 10% alennuksen. Leirin hinta sisältää leirin ruokailuineen ja tapaturmavakuutuksen. 

HUOM! Sähköinen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Leirikirjeet ja leirilaskut lähetetään huoltajille sähköpostitse toukokuussa. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on oikea!

Suosittelemme lisäksi 4H-jäsenyyttä (nuorisojäsenyys 35 €/12 kk tai perhejäsenyys 70 €/12 kk). 4H-jäsenenä tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotoimintaa. 4H-jäsenetuja ovat mm. kaikissa 4H-tapahtumissa voimassa oleva tapaturmavakuutus. 

4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. 4H-jäsenetujen lisäksi osa teemakerhoista ja leireistä ovat edullisempia jäsenillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä lukien. Jäseneksi voit liittyä täällä.

Ilmoittautuminen Tuusulan 4H-kesäleirille 2023

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mille leiriviikolle ilmoittaudut?
4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata leirillä?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Kuljetuslupa (retket)

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠