Leirit

 

Leirisyksy 2020 on täällä! Tuusulan 4H-yhdistys järjestää leiritoimintaa 6-12-vuotiaille Tuusulassa ja Hyvinkäällä.

 

Syyskuussa 4H-maatilaleiri la-su 26.-27.9. Palopurossa Hetkitallin kotieläinpihalla. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä

 

Lokakuussa syyslomaviikon Ruokakoulu-kokkileiri Hyrylän yläasteen kotitalousluokassa. Lue lisää ja ilmoittaudu täällä.

 


Koronaviruksen vaikutukset leireihin

Kesäleirit toteutetaan suunnitellun mukaisina. Olemme iloisia että voimme tarjota alakoululaisille ryhmätoimintaa myös tänä kesänä.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeistuksia ja toteutamme kesäleirit niiden mukaisesti. Jos poikkeustilan rajoituksiin tulee muutoksia ja leirejä jouduttaisiin perumaan viranomaismääräysten vuoksi, leireistä ei laskuteta ja perheitä tiedotetaan välittömästi. Koronaviruksesta aiheutuvan poikkeustilanteen vuoksi hyväksymme mahdollisen peruutuksen syyksi myös esimerkiksi huoltajan lomautuksen todistuksen perusteella.

Aurinkoista leirikesää! 

Tietoa leireistämme

 

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen voi perua vain lääkärintodistusta tai vanhemman lomautustodistusta vastaan. Mikäli lapsi sairastuu kesken leirin, leirimaksu palautetaan suhteessa päivien määrään. Jos leiriläinen keskeyttää leirin muista syistä (esim. kesäsuunnitelmien muutokset), leirimaksua ei palauteta. 18.5. jälkeen tehdyistä kesäleirien peruutuksista (ilman todistusta) laskutamme 50% leirin hinnasta. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (mm. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen ym.), huoltajan tulee hakea leiriläinen kesken leirin pois. Huomioittehan myös, että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille.

 

4H-jäsenyys

Jäsenmaksun maksamalla tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotyötä. 4H-jäsenenä sinulla on kaikissa 4H-tapahtumissa voimassa oleva tapaturmavakuutus. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. 4H-jäsenetujen lisäksi osa teemakerhoista ja leireistä ovat edullisempia jäsenillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä lukien.

Jäseneksi voit liittyä täällä:

https://www.4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/liity-jaseneksi-2/

 

Lasku

Leirien laskut lähetetään sähköpostitse huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Tarkkailethan sähköpostiasi.

 

Vakuutus

Kaikilla kesäleiriläiset on tapaturmavakuutettu 4H-yhdistyksen puolesta.

 

Ruokailu

Rusutjärven kesäleireillä tarjotaan aamupala, lämmin lounas sekä välipala. Maatilaleirien leiriläiset ottavat omat eväät (jääkaappi löytyy).

 

Turvallisuus

Turvallisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassamme. Kaikille leiripaikoille on tehty erikseen turvallisuussuunnitelmat. 

 

Tuusulan 4H-yhdistys pidättää oikeudet muutoksiin.

 

 

 

Tykkää meistä facebookissa niin saat ajankohtaiset uutiset ja leirikuvat.

Blogista löydät edellisten vuosien leirikuulumiset ja kuvat.:)