Hyvinkään luontoleirit 2022

Tervetuloa 4H-luontoleirille Hyrian luonnonvara-alan kampukselle (Uumo) Hyvinkäänkylään! 

 

Kesäleirit järjestetään päiväleireinä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla ma-pe 6.-17.6. Leiripäivän pituus on klo 8-16. 

 

Luontoleirillä vietetään hauskoja kesäpäiviä lähimetsässä ja Uumon pihapiirissä uusien kavereiden ja ohjaajien kanssa. Leirillä liikumme ja leikimme, retkeilemme lähiluonnossa, hoidamme ja rapsuttelemme lehmiä, lampaita ja pieneläimiä sekä harjoittelemme ryhmä- ja vuorovaikutustaitoja. Leiri ei sovellu eläinallergikoille.

Luontoleireillä ohjelmassa metsäretkien lisäksi luontotaidetta, ötökkätietoa ja -tutkimusta sekä lintubongausta. Leirillä toimitaan pienryhmissä.

Leireille mahtuu 20 leiriläistä, joten varmistathan paikkasi ajoissa! 

Leirille ilmoittautudutaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta.

Yhden kesäleiriviikon hinta on 100 €, sekä voimassa oleva Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsenyys. 

4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 35 €/vuosi tai perhejäsenyys 70 €/vuosi. Liittymällä nuorisojäseneksi tuet parhaiten paikallista 4H-työtä sekä saat valtakunnalliset jäsenedut käyttöösi. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä:

https://4h.fi/liity-jaseneksi-2/

Luontoleirit on tarkoitettu vain 4H-jäsenille. Tarkistamme jäsenyyden ennen leirin alkua.

Leirin hinta sisältää leirin ruokailuineen (aamupuuro, lounas, välipala) ja tapaturmavakuutuksen. HUOM! Sähköinen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Leirikirjeet ja leirilaskut lähetetään huoltajille sähköpostitse toukokuussa.

 

Leiripaikka

Hyrian luonnonvara-alan kampus Uumo sijaitsee Hyvinkäänkylässä osoitteessa Uudenmaankatu 249. Luontoleirit järjestetään yhteistyössä Hyrian ja Hyvinkään kaupungin kanssa.

Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Yhdelle leirille mahtuu 20 leiriläistä.

 

TERVETULOA ILOISEEN 4H-TOIMINTAAN!