Ruokakoulu Hyrylä 12.-15.10.2020

Tuusulan 4H-yhdistys järjestää 4-päiväisen Ruokakoulu-kokkileirin jälleen syyslomaviikolla 2020. Leiri pidetään maanantaista torstaihin klo 9-16 Hyrylän yläasteen kotitalousluokassa (Sahatie 1). Tervetuloa mukaan!

Ruokakoulu on 7-12-vuotiaille suunnattu päiväleiri. Tarjoamme lapsille mahdollisuuden kokea ruokailoa kaikin aistein. 4H-yhdistysten järjestämät ruokakoulut innostavat lapsia tarttumaan toimeen ja tekemään itse. Ruokakoulussa käytettävät raaka-aineet ovat kotimaisia, mahdollisuuksien mukaan lähituotantoa ja satokauden tuotteita.

Ruokakoulussa lapset oppivat terveellisen ruokavalion ja liikunnan merkityksen hauskalla, 
helpolla ja mukaansa tempaavalla tavalla. Ohjelmassa on ruoanlaittoa, ravinto-oppia, leikkiä 
ja liikuntaa. Osana 4H-Ruokakoulua järjestetään maatilavierailu Lassilan luomutilalle yhteistyössä paikallisen MTK-yhdistyksen kanssa. Vierailulla lapset saavat tutustua ruoan tiehen pellolta pöytään ja viljelijän ammattiin. Ruokakoulun päätteeksi leiriläiset valmistavat lasten ja vanhempien yhteisen perheillallisen.


Tuusulan 4H-Ruokakoulu 12.-15.10.2020

 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomakkeen Ruokakouluun löydät tämän sivun alalaidasta. 
Ruokakouluun mahtuu 16 leiriläistä, joten varmistathan paikkasi ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova (syksyn koronatilanne huomioiden).

Leirin hinta on 80 euroa Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsenille ja 120 euroa ei-jäsenille. 4H-yhdistyksen jäsenyys maksaa 35 €/vuosi (perhejäsenyys 70 €/vuosi). Jäsenenä tuet parhaiten 4H-nuoristotyötä. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. Jäsenetujen lisäksi osa kerhoista sekä leirit ovat edullisempia jäsenillemme. Jäseneksi voit liittyä tästä:

https://4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/liity-jaseneksi-2/

Leirikirjeet ja laskut lähetetään koteihin lokakuun alussa.

Leirin hintaan sisältyy materiaalit ja leiriohjelma, ruokailut, maatilavierailu sekä t-paita. Perheillallisesta peritään 10 e osallistumismaksu/vanhempi.

LEIRI ON TÄYNNÄ, VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE. Otamme yhteyttä jos paikka vapautuu.