Tuusulan leirikesä 2022

Tervetuloa 4H-kesäleirille 2022

 

Kesäleirit järjestetään Metsäpirtin leirikeskuksessa Rusutjärven rannalla. Kahden ensimmäisen leirin kesto on 5 päivää, juhannusviikon leiri on nelipäiväinen.

Kaikki kesäleirit ovat täynnä.

Kesäleirit järjestetään Metsäpirtin leirikeskuksessa. Kahden ensimmäisen päiväleirin kesto on 5 päivää, juhannusviikon leiri on nelipäiväinen. Leiripäivän pituus on klo 8:00-16:00.

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle leirille samalla sähköisellä lomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta. 

Yhden kesäleiriviikon hinta on 100 € (juhannusviikon leiri 80€). 

Jos ilmoittaudut vähintään kahdelle leiriviikolle, tai samasta perheestä leirille osallistuu useampi sisarus, saat leiriviikon hinnasta 10% alennuksen. Leirin hinta sisältää leirin ruokailuineen ja tapaturmavakuutuksen. 

HUOM! Sähköinen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Leirikirjeet ja leirilaskut lähetetään huoltajille sähköpostitse toukokuussa.

Suosittelemme lisäksi 4H-jäsenyyttä (nuorisojäsenyys 35 €/12 kk tai perhejäsenyys 70 €/12 kk). 4H-jäsenenä tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotoimintaa. 4H-jäsenetuja ovat mm. kaikissa 4H-tapahtumissa voimassa oleva tapaturmavakuutus. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. 4H-jäsenetujen lisäksi osa teemakerhoista ja leireistä ovat edullisempia jäsenillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä lukien. Jäseneksi voit liittyä täällä:

https://4h.fi/liity-jaseneksi-2/

 

Leiripaikka

Metsäpirtin leirikeskus sijaitsee osoitteessa Turaniementie 61, Tuusula.

4H-kesäleireillä ohjelmaan kuuluu monenlaisia ”Tekemällä oppii parhaiten” -juttuja. Leirit painottuvat leikkiin ja liikuntaan, kädentaitoihin ja askarteluun sekä rentoon yhdessäoloon.  Leireillä on mahdollisuus uida ja onkia. Metsäpirtiln ympäristössä on paljon tilaa leikkiä ja temmeltää, piha-alueen lisäksi hiekkakenttä sekä oma ranta, rantasauna sekä kota. Mahdollisesti leiriläisiä käy tervehtimässä leirikoira ja muita pieneläimiä.

Sään salliessa vietämme leiripäivät pääosin ulkona. Kesäleirien ensimmäisenä aamuna vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan leiripaikkaan.

 

TERVETULOA!

Huom! Leirikirjeet ja laskut lähetetään sähköpostitse. Tarkistithan, että sähköpostiosoite on oikea!