Dogsitter-kurssi järjestetään alkuvuodesta 2022, kunhan kokoontumisrajoitukset sallivat.

Ilmoittautumien on käynnissä nyt!

 

Kurssin ohjaajana toimii Mia Puska, jolla on vuosien kokemus koirista sekä 4H-dogsitterinä toimimisesta.

Dogsitter-kurssilla opitaan koirien käsittelyä, käyttäytymisen ja elekielen tulkintaa, koiran perushoitoa ja aktivointia. Lisäksi tutustutaan mm. eri rotujen erityispiirteisiin, eläinsuojelulakiin ja opitaan tunnistamaan ja toimimaan koiran välitöntä hoitoa vaativissa tilanteissa. Kurssin käytyäsi sinulla on valmiudet ymmärtää koiran käytöstä ja hoitaa sekä ulkoiluttaa erilaisia ja eriluonteisia koiria.


Kurssi on suunnattu kaikille 13-28 -vuotiaille koirista ja muista lemmikeistä kiinnostuneille. Kurssilla käydään läpi myös kissanhoidossa tarvittavia tietoja. Lisäksi kurssilla opitaan dogsittertehtäviin liittyviä työelämätaitoja (asiakaspalvelutilanteet, hoitosopimuksen ja tuntilistan täyttäminen). Osallistujat voivat halutessaan osallistua kurssin päätteeksi pidettävään kokeeseen. Dogsitter-kurssin, loppukokeen ja Työt alkavat -kurssin suorittaneet työllistyvät halutessaan dogsittereiksi Tuusulan 4H-yhdistyksessä.

Työt alkavat -kurssi suoritetaan itsenäisesti Tuusulan 4H-yhdistyksen www-sivulla sähköisellä lomakkeella. (http://tuusula.4h.fi/nuorille/toihin2/tyot-alkavat-kurssi/).

 

Ilmoittautuminen Dogsitter-kurssille 2022

*
*
*
*
*
*

Dogsitter-kurssille osallituaksesi sinun tulee olla 4H-jäsen. Pääset liittymään jäseneksi täällä. Jäsenyys tarkistetaan ennen kurssin alkua.

Jäsenenä sinulla on tapaturmavakuutus 4H-toiminnassa, saat valtakunnallisia jäsenetuja sekä tuet parhaiten 4H-nuorisotyötä.

___________________________________________________________________________

Alaikäisen ilmoittautuessa pyydämme täyttämään huoltajan yhteystiedot. 

*
  

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.