Koirakerho

 

Koirakerho 12-18 -vuotiaille nuorille kokoontuu torstaisin klo 18.00-19.30. Treenaamme ulkokaudella Vantaalla Koivuhaassa osoitteessa Virmajuurenpolku 4B, 01300 Vantaa. Sisäkauden kenttävuoro varmistuu lokakuussa.

 

Hinta: 55€/kausi (syksyllä 15krt, keväällä 17krt) sekä jäsenmaksu 35 € tai koko perheen jäsenyys 70 €. Jäsenmaksu on voimassa lukuvuoden kerrallaan.

 

Koirakerhossa opit uusia asioita koirien tarpeista ja kouluttamisesta. Teemme käytännön harjoituksia arkitottelevaisuudessa, agilityssä, tokossa ja noudossa. Myös koiranäyttelyssä ja agilitykilpailuissa käynti sekä koirien muotokuvaus kuuluu kerhon ohjelmaan. Koirakerhosta saat lisää uusia ideoita kehittää itseäsi koiran kasvattajana ja kouluttajana, saatte lisää koirasi kanssa yhteistä laatuaikaa, joka syventää suhdettanne. Pian huomaat kuinka koirasi kuuntelee sinua paremmin ja tuo sinulle yhä enemmän lämpöä ja iloa elämään.
Kerhoiluun kuuluu yhdessä oloa oman tai hoitokoiran kanssa. Kokeilemme aina uusia juttuja myös kerholaisten toiveesta. Jos sinulla on jotain erityiskykyjä, tule jakamaan ne kanssamme. 

 

Kerhonohjaajina Juulia S. ja Pihla P. 

 

Kerhon ilmoittautumislomakkeen löydät TÄSTÄ, sivun alalaidasta.

 

Koirakerholla on aktiivinen Whatsapp-ryhmä, josa kerhonohjaajat tiedottavat ohjelmista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

Katso täältä video koirakerhon toiminnasta!

 

 

Koirakerhon ohjelmaluonnos

 

ulkona:

-Tutustumista (kerrotaan itsestään, lempitemppu koiran kanssa, yhteislenkki) + temppuilua (kurre, pyörähdykset)

-TOKO (hyppy, jäävät)

-Henkilöhaku

- Rally-Toko ALO (hiotaan yksittäisiä kylttejä oman mieltymyksen mukaan, rataa lopuksi)

 

sisällä:

- Agility (yksittäisiä esteitä, lyhyttä rataa)

- Dobo

- Rally-Toko ALO/AVO

- Nose Work

- Teoria/Miniesitelmät omista roduista. Rotutunnistustestejä.

- Agility (ohjaustekniikat, lyhyttä rataa)

- JH

- Nose Work

- kerhokisat

Koirakerhon tapahtumia sponsoroi: