Koirakerho

Koirakerho 12-18 -vuotiaille nuorille kokoontuu keskiviikkoisin klo 19-20. Kokoontumispaikkana on Lahelan Tertun nuorisotalo (Terttuseljankuja 1, Tuusula), josta siirrymme yhdessä treenipaikalle. 

 

Kerho kokoontuu pääosin ulkona, joten varauduthan lämpimin vaattein. Osa koirakerhon tapaamisista pidetään sisätreenitiloissa, joiden ajat ja paikat tarkentuvat pian.

 

Hinta: 55€/kausi sekä jäsenmaksu 35 € tai koko perheen jäsenyys 70 €. Jäsenmaksu on voimassa lukuvuoden kerrallaan.

 

Koirakerhossa opit uusia asioita koirien tarpeista ja kouluttamisesta. Teemme käytännön harjoituksia arkitottelevaisuudessa, agilityssä, tokossa ja noudossa. Myös koiranäyttelyssä ja agilitykilpailuissa käynti sekä koirien muotokuvaus kuuluu kerhon ohjelmaan. Koirakerhosta saat lisää uusia ideoita kehittää itseäsi koiran kasvattajana ja kouluttajana, saatte lisää koirasi kanssa yhteistä laatuaikaa, joka syventää suhdettanne. Pian huomaat kuinka koirasi kuuntelee sinua paremmin ja tuo sinulle yhä enemmän lämpöä ja iloa elämään.
Kerhoiluun kuuluu yhdessä oloa oman tai hoitokoiran kanssa. Kokeilemme myös uusia juttuja kerholaisten toiveiden mukaisesti. Jos sinulla on jotain erityiskykyjä, tule jakamaan ne kanssamme.

 

Kerhoon voit ilmoittautua täällä.

 

Koirakerholla on aktiivinen Whatsapp-ryhmä, josa kerhonohjaajat tiedottavat ohjelmista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

Katso täältä video koirakerhon toiminnasta!

 

 

Koirakerhon ohjelmaluonnos

 

ulkona:

-Tutustumista (kerrotaan itsestään, lempitemppu koiran kanssa, yhteislenkki) + temppuilua (kurre, pyörähdykset)

-TOKO (hyppy, jäävät)

-Henkilöhaku

- Rally-Toko ALO (hiotaan yksittäisiä kylttejä oman mieltymyksen mukaan, rataa lopuksi)

 

sisällä:

- Agility (yksittäisiä esteitä, lyhyttä rataa)

- Dobo

- Rally-Toko ALO/AVO

- Nose Work

- Teoria/Miniesitelmät omista roduista. Rotutunnistustestejä.

- Agility (ohjaustekniikat, lyhyttä rataa)

- JH

- Nose Work

- kerhokisat

Koirakerhon tapahtumia sponsoroi: