Keski-Uudellamaalla toimivat 4H-yritykset

Keski-Uudellamaalla toimii noin 30 yritystä. Alla on listattuna osa Keski-Uudellamaalla toimivista 4H-yrityksistä, joihin voit olla suoraan yhteydessä:

Adarte

Haluaisitko ikuistaa itsesi tai läheisesi visuaalisesti luonnollisella ja taiteellisesti uniikilla tavalla? Minulta voit tilata taidetuotteita, kuten kortteja, maalauksia ja muotokuvia vaikka valokuvasta. Käytän työvälineenä pääasiallisesti lyijykyniä." 

Instagram: adart.e

Sähköposti: adarte.art@gmail.com

Artsy.lvia 

Piirrän värikynillä lemmikkejä tilauksesta.  

Nettisivut: artsylvia.webnode.fi 

Instagram: syruu_art 

Sähköposti: artsylvia@outlook.com 

Flowkeppari

Haluaisitko oppia tekemään itse keppihevosen? Verkkokurssini avulla onnistut tekemään unelmiesi keppihevosen. Kurssiin kuuluu kolmipalaisen suullisen keppihevosen kaava muun materiaalin lisäksi. Myynnissä myös keppihevosia ja varusteita. Minulta voi myös tilata tilauskeppihevosen.

Kotisivut

Instagram: flowkeppari

Sähköposti: flowkeppari@gmail.com

Pictures by Inka

Kaipaatko valokuvia? Olen etenkin hevosten ja muiden eläinten kuvaamiseen perehtynyt valokuvaajan alku Järvenpäästä. Edullisella hinnalla ja laadukkailla kuvilla ikuistan tunnerikkaat hetket ikuisiksi muistoiksi.


Instagram: picturesbyinka

Sähköposti: palorinneinka@gmail.com

Photography Kristian Kivi

Jos olet valokuvauksen tarpeessa ja on vaikka juhlat tulossa mistä tarvitsisi ihania muistoja talteen, laita minulle viestiä niin sovitaan kuvaukset. Erityisesti potretit ja perhekuvat luonnistuu, mutta muutkin kuvat kyllä onnistuu sovittaessa. 

Instagram: photography_kristian
Sähköposti: kristiankivi.photography@gmail.com

Oispa kakkua

Olen 4H-yrittäjä Hyvinkäältä, joka leipoo kaikenlaisia leivoksia sinun juhlahetkiisi viikonlopuista valmistujaisiin. Leipomiskokemusta minulta löytyy monenlaisista leivoksista ja erikoisruokavalioista.

Kotisivut

Facebook

Instagram: oispakakkua


Virkkuusta vipinää

Kaipaatko asusteita korostamaan asuasi taikka sisustuselementtejä kotiisi? Minulta saat laajasta valikoimasta virkkuutöitä monessa värissä. Värejä löytyy joka lähtöön ja monesta eri langasta. Hinnastoa ja tuotteita löydät minun Ig tililtäni!

Instagram: virkkuusta_vipinaa 

Tiktok: virkkuusta.vipinaa

Annan juhla- ja kotiapu

ennisart

Haros 4H

Help by Laura

HyvinkääJelppi

Kht Melody

KidRecip

Kodin pikkuapuri

Kotiapulainen

Kotoisampi1

maruu

Nummenkylän Honda-miehet

OK-Kotiapu

PiPa

Polttopuut

rantapetrus

Viljon Vain dining

Sampan piha-apu

Soffe

Tietokonekoti Järvenpää - TKKJ

Tinjan jätskifillari

Tuuskatti

XOA Cosmetics