4H-Leirit

Tuusulan 4H-yhdistys järjestää leiritoimintaa 6-12-vuotiaille Tuusulassa ja Hyvinkäällä.

Suosituimpia 4H-leirejä ovat kesäkuun päiväleirit Rusutjärvellä, Hyvinkäänkylän luontoleirit kesäkuussa sekä syyslomaviikon Ruokakoulu-kokkileiri. Lisäksi järjestämme viikonloppuleirejä mm. keppihevos- ja koiraleirit.

Tietoa leireistämme

Ilmoittautuminen

Leireille ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen voi perua vain lääkärintodistusta tai vanhemman lomautustodistusta vastaan. Jos leiriläinen keskeyttää leirin muista syistä (esim. kesäsuunnitelmien muutokset), leirimaksua ei palauteta. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (mm. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen ym.), huoltajan tulee hakea leiriläinen kesken leirin pois. Huomioittehan myös, että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja erityisen tuen tarpeessa oleville lapsille.

4H-jäsenyys

Jäsenmaksun maksamalla tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotyötä. 4H-jäsenenä sinulla on kaikissa 4H-tapahtumissa voimassa oleva tapaturmavakuutus. 4H-liiton jäsenetuihin voit tutustua täällä. 4H-jäsenetujen lisäksi osa teemakerhoista ja leireistä ovat edullisempia jäsenillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä lukien.

Lasku

Leirien laskut lähetetään sähköpostitse huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Tarkkailethan sähköpostiasi.

Vakuutus

Kaikki leiriläiset on tapaturmavakuutettu 4H:n puolesta.

Ruokailu

Kesäleireillä tarjotaan lämmin lounas ja välipala. Muiden leirien osalta ruokailusta tiedotetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä.

Turvallisuus

Turvallisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassamme. Kaikille leiripaikoille on tehty erikseen turvallisuussuunnitelmat.

Tuusulan 4H-yhdistys pidättää oikeudet muutoksiin.