Järvenpään 4H-kerhot 

Tuusulan 4H-yhdistys toteuttaa yhteistyössä Järvenpään kaupungin kanssa Harrastamisen Suomen mallin (HSM) kerhotoimintaa arki-iltapäivisin Järvenpään eri kouluilla.

Tervetuloa mukaan kivaan ja monipuoliseen harrastukseen!

Kevätkaudella 2024 jatkuvat suositut 4H Safkasankarit -kokkikerhot. Kerhot kokoontuvat JYK:lla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17:45 sekä Harjulan koululla maanantaisin klo 16-17:45.

Kokkikerhot ovat täynnä, mutta voit ilmottautua varasijalle alla olevalla sähköisellä lomakkeella. Jos kerhoon vapautuu paikka, otamme sinuun yhteyttä. 

Opetus- ja Kulttuuriministeriön Harrastamisen Suomen malli -hankkeen päätavoitteena on lasten ja nuorten hyvinvoinnin lisääminen iltapäiväkerhotoiminnan kautta. HSM-kerhotoiminta on maksutonta.

Suosittelemme 4H-toimintaan osallistuville 4H-jäsenyyttä. Jäsenenä tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotyötä. 4H-jäsenenä saat käyttöösi paikalliset ja valtakunnalliset 4H-jäsenedut, lisäksi osa nuorisotoiminnastamme on edullisempia jäsenille. Jäsenyys maksaa 40 €/nuorisojäsen/vuosi tai 85 €/perhe/vuosi. Jäsenetuihin voit tutustua täällä. 4H-jäseneksi voit liittyä täällä.

Jos sinulla on kysyttävää kerhosta, ota yhteyttä sähköpostitse tuusula (at) 4h.fi tai puhelimitse 040 518 6200. 

Järvenpään 4H-kerhoon ilmoittautuminen kevät 2024

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JÄRVENPÄÄN KERHOT
4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen