Helppi-työpalvelu

Työllistä paikallinen nuori piha- ja kotitöihin! 

Tuusulan 4H-yhdistyksen Helppi toimii Keski-Uusimaalla Tuusulassa, Hyvinkäällä, Keravalla, Järvenpäässä ja Nurmijärvellä.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.


NÄIN HELPPI TOIMII

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun tai tekemään erilaisia pihatöitä. Työt suoritetaan asiakkaan välineillä. Asiakas ohjeistaa nuoren työtehtäviin sekä huolehtii asianmukaisista, ehjistä ja turvallisista työvälineistä. 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  

Voit tilata nuoren Helppi -sovelluksella tai nettilomakkeella 


Ensisijaisesti toivomme työtehtävien tilaukset tehtävän Helppi applikaatiossa. Voit tehdä tilauksen lomakkeella tai sähköpostin kautta tuusula(at)4h.fi. Huomioithan että lomakkeella tai soittamalla tehtyä työnvälitystä tehdään vain arkisin ja se on tauolla loma-aikana.


Tilaa nuori 4H Helppi -sovelluksella

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria!

Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret. Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/ 


Helppi applikaatio on pilotointivaiheessa, kehitysehdotukset ovat tervetulleita!
 


HINTA HELPISSÄ

Tuntihinta Helppi-palvelulle on 25 € / tunti (sis. alv 24%). Minimilaskutus 1h/krt. Hinta sisältää nuoren palkan, vakuutukset, läkisääteiset työnantajan maksut ja verot sekä toimiston kulut. Helppi-palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. 


Lomakkeella tai puhelimitse tehtävät työtehtävät laskutetaan (laskutuslisä 3€ /lasku). Helppi applikaatiossa maksun voi suorittaa pankkikortilla. Erillistä matkakorvausta ei laskuteta, ellei muuta sovita. 

Voit ostaa Helppi-palvelua myös lahjaksi vaikkapa vanhemmalle tai ystävälle!