Kerhonohjaaja

Kiinnostaako kerhonohjaaminen? 

Tuusulan 4H-yhdistys ry. hakee kerhonohjaajia Tuusulaan sekä Hyvinkäälle.

Etsimme luotettavia ja oma-aloitteisia, ryhmänohjaamisesta innostununeita kerhonohjaajia. Täysi-ikäisenä voit ohjata kerhoa itsenäisesti, yli 14-vuotiaat ohjaavat kerhoja pareittain. Ohjaajan tehtäviä ovat kerhokertojen suunnittelu ja toteutus 4H-arvojen mukaisesti, sekä kerhotoiminnasta raportoiminen 4H-yhdistykseen.

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja kiinnostunut toimimaan ryhmänohjaajana 6-12-vuotiaille lapsille? Arvostamme kokem​​usta ryhmänohjaamisesta (esim. isosena tai harrastustoiminnassa), reipasta otetta ja vastuun ottoa. 4H-kerhot kokoontuvat 2-4 kertaa kuukaudessa, 1-1,5 tuntia kerrallaan. Kerho voi olla yleiskerho jossa aiheet vaihtuvat, tai teemakerho kuten keppihevoset, kokkailu, lemmikit tai vaikkapa sarjakuva. Nuoret ohjaajat ohjaavat kerhoa aina pareittain. Työ sopii myös alan opiskelijoille tai aikuisille lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneille.
Kerhon ohjaamisesta voit lukea lisää 4H-liiton sivuilta.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse tuusula@4h.fi.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tuusulan 4H-yhdistys toimii Keski-Uudenmaan kuntien alueella. Tarjomme lapsille kerho- ja leiritoimintaa sekä työllistämme nuoria mm. ryhmänohjaus-, pihan- ja kodinhoitotehtäviin. Lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoja paikallisesta Tuusulan 4H-yhdistyksestä tuusula.4h.fi.