Kesäyrittäjyys Nurmijärvi

Oma kesätyö yrittäjänä

Haluatko itse päättää milloin, missä ja miten tienaat kesällä? Tänä kesänä voit toteuttaa unelmasi täydellisestä kesäduunista. Käytä vahvuuksiasi, kehitä työelämätaitojasi ja kerää uusia kokemuksia perustamalla oma 4H-yritys.

Nurmijärven kunta tarjoaa 20 nuorelle 200 € arvoisen kesäyrittäjyyssetelin. Tavoitteena on rohkaista nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä turvallisesti ja ohjatusti. Edellytykset sen saamiseksi ovat: 

  • Olet 15-25 -vuotias nurmijärveläinen
  • Suoritat 4H-yrityskoulutuksen 
  • Olet Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsen (35 €/12kk) ja perustat oman 4H-yrityksen 
  • Toimitat kirjallisen liiketoimintasuunnitelman 
  • Raportoit yritystoiminnastasi 31.8. mennessä 4H-yhdistykseen

Voit myös suorittaa koulutuksen 4H-Akatemian sivuilla! Aloita Yrityskoulutus verkossa ja ilmoita nuorten yritysvalmentaja Sonjalle, kun aloitat koulutuksen ja kun saat sen valmiiksi p. 041 311 4120.

Kesäyrittäjyysseteliä voit hakea täyttämällä alla olevan sähköisen hakulomakkeen 15.6. mennessä. Päätökset setelien myöntämisestä tehdään saapumisjärjestyksessä. Saat tiedon setelin myöntämisestä sähköpostitse. Kesäyrittäjyysseteli maksetaan kun yritys on perustettu, olet liittynyt yhdistyksen jäseneksi ja liiketoimintasuunnitelma on hyväksytty.

Hakiessasi kesäyrittäjyysseteliä kuvaa lyhyesti yritysideasi.

4H-järjestön ja Nordean jo useamman vuoden ajan jatkunut yhteistyö mahdollistaa tänä vuonna oman yritysohjaajan 100 nuorelle. Nordean vapaaehtoiset tarjoavat apua esimerkiksi yrityksen markkinointiin, talouteen ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Tutustu yhteistyöprojektiin:

https://4h.fi/ajankohtaista/sparrailua-ja-tukea-nordealta-yritysohjaaja-100-nuorelle/

Nurmijärven kesäyrittäjyyssetelihakemus