Nuorille

Oletko reipas, yritteliäs ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla ideoita, joita haluaisit laittaa käytäntöön kerhonohjauksessa? Harrastatko esim. kokkaamista, luonnossa liikkumista, lemmikkieläimiä, kädentaitoja tai liikuntaa?

Etsimme kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneita yli 14-vuotiaita nuoria ja aikuisia ohjaamaan kerhoja Tuusulaan, Nurmijärvelle ja Hyvinkäälle.

Kerhoja ohjataan yksin tai pareittain. Kerhonohjaajan tehtävät ovat kerhotoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus 4H-arvojen mukaisesti. 6-12-vuotiaille suunnatut kerhot ovat teema-(mm.metsäsalapoliisit ja kepparit) tai yleiskerhoja.

Kerhonohjaamisesta saat arvokasta työkokemusta sekä hauskan harrastuksen. Kerhojen ohjaamisesta maksetaan palkkio, lisäksi saat merkinnän CV:hen tulevaisuutta varten. 4H-yhdistyksen toimihenkilöt toimivat ohjaajien tukena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus pian osoitteeseen tuusula (a) 4h.fi. Kerhonohjaajan paikat täytetään sopivien ohjaajien löydyttyä.

Tuusulaan haussa täysi-ikäisiä kepparikerhon- ja leirinohjaajia.

Hyvinkäälle etsitään yli 14-vuotiaita ohjaajia:

Palopuron eläinkerho tiistaisin klo 17.30-18.30

Hakala kepparikerho tai yleiskerho maanantaisin klo 17:30-18.30

Sonninmäen metsäsalapoliisitkerho aika ja päivä valittavissa

 

Tervetuloa nuorten sivuille!

 

4H työllistää nuoria mm. kerhojen ja leirien ohjaajina ja apuohjaajina sekä työpalvelun kautta mm. lemmikkien-, pihan-, kodin- ja lastenhoitotyöhön. Voit myös perustaa oman 4H-yrityksen ja työllistää itse itsesi.