Nuori, tuu 4H:lle töihin!

4H on nuorisojärjestö, joka on olemassa lapsia ja nuoria varten.

4H työllistää nuoria mm. kerhojen ja leirien ohjaajina ja apuohjaajina sekä työpalvelun kautta mm. lemmikkien-, pihan-, kodin- ja lastenhoitotyöhön. Voit myös perustaa oman 4H-yrityksen ja työllistää itse itsesi.

Oletko reipas, yritteliäs ja vastuuntuntoinen? Onko sinulla ideoita, joita haluaisit laittaa käytäntöön kerhonohjauksessa? 

Harrastatko esim. kokkaamista, luonnossa liikkumista, lemmikkieläimiä, kädentaitoja tai liikuntaa?

Etsimme kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneita yli 14-vuotiaita nuoria ja aikuisia ohjaamaan kerhoja Tuusulaan ja Hyvinkäälle.

Kerhoja ohjataan yksin tai pareittain. Kerhonohjaajan tehtävät ovat kerhotoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus 4H-arvojen mukaisesti. 6-12-vuotiaille suunnatut kerhot ovat teema-(mm.metsäsalapoliisit ja kepparit) tai yleiskerhoja.

Kerhonohjaamisesta saat arvokasta työkokemusta sekä hauskan harrastuksen. Kerhojen ohjaamisesta maksetaan palkkio, lisäksi saat merkinnän CV:hen tulevaisuutta varten. 4H-yhdistyksen toimihenkilöt toimivat ohjaajien tukena.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus pian osoitteeseen tuusula@4h.fi. Kerhonohjaajan paikat täytetään sopivien ohjaajien löydyttyä.

Mikä työelämäkurssi sinua kiinnostaa? Jätä yhteystietosi niin ilmoitamme kun kurssi toteutuu.

Jos olet alle 18-vuotias, täytäthän lomakkeeseen myös huoltajan tiedot.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valitse sinua kiinnostavat työelämäkurssit

Alaikäisen ilmoittautuessa pyydämme täyttämään huoltajan yhteystiedot. 

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠