Kesäleirin vastuuohjaaja

Tuusulan 4H-yhdistys hakee 6-12-vuotiaiden lasten kesäleireille ohjaajia/vastuuohjaajia Tuusulan Rusutjärvelle sekä Hyvinkäälle. Leirinohjaajat vastaavat leirien ja leiriohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä toiminnanjohtajan ja leirin apuohjaajien kanssa.

Leirit pidetään 5.-22.6. ma-pe (juhannusviikolla ma-to) päiväleireinä klo 8-16:00. Työaika on 7-8 h/päivä, sopimuksen mukaan kaksi tai kolme viikkoa. Vastuuohjaajalla on apuna leirillä 5-6 nuorta apuohjaajaa.

Nautitko vauhdikkaasta kesäleirimenosta ja lapsiryhmien ohjaamisesta? Vastuuohjaajalla tulee pysyä langat käsissä ja pystyä nopeaan päätöksentekoon tiukoissakin paikoissa. Ohjaajan työtehtäviin kuuluu apuohjaajien ohjeistaminen sekä leiriohjelman suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä muun leiritiimin kanssa. Työhön sisältyy ennen leirin alkua ohjelman suunnittelua ja ideointia muiden ohjaajien kanssa (perehdytys-ilta toukokuussa).


Leirinohjaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt. Työ sopii hyvin esimerkiksi nuoriso-ohjaaja-, sosionomi- tai kasvatusalan opiskelijalle tai jo valmistuneelle. Koulutus alalle katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Odotamme sinulta kokemusta ryhmänohjaamisesta ja vastuullista työotetta, sekä reipasta, aidosti innostunutta ja oma-aloitteista asennetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tuusulan leirit pidetään Rusutjärven rannalla Metsäpirtin leirikeskuksessa (Turaniementie 61). Hyvinkään leirit pidetään Hyrian luonnonvara-alan kampuksella (ent. maaseutuoppilaitos, Uudenmaankatu 249). 

Palkkaus neuvonta-alan ruonkosopimuksen mukaisesti. Jos olet kiinnostunut työpaikasta, lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostiosoitteeseen tuusula (at) 4h.fi 11.3.2023 mennessä. Lisätietoja: toiminnanjohtaja p. 0405186200.

Tervetuloa mukaan 4H-tiimiin!

Nuorten apuohjaajien tulee hakea kesätöihin sähköisen lomakkeen kautta (https://tuusula.4h.fi/nuorille/kesatyot/). Rusutjärven kesäleirille haetaan lisäksi leirikokkia.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tuusulan 4H-yhdistys tarjoaa lapsille kerho- ja leiritoimintaa sekä työllistää nuoria mm. ryhmänohjaus-, pihan- ja kodinhoitotehtäviin. Lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoja paikallisesta Tuusulan 4H-yhdistyksestä tuusula.4h.fi.