Kerhonohjaaja

Kiinnostaako kerhonohjaaminen? 

Työllisty kerhonohjaajana Tuusulaan tai Hyvinkäälle. 

Kevään 2023 kerhonohjaajakoulutus pidetään tammikuussa, aika ja paikka tarkentuu ihat pian. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt täällä.

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia, ryhmänohjaamisesta innostuneita kerhonohjaajia. Täysi-ikäisenä voit ohjata kerhoa itsenäisesti, nuoret ohjaavat kerhoja pareittain. Ohjaajan tehtäviä ovat kerhokertojen suunnittelu ja toteutus 4H-arvojen mukaisesti, sekä kerhotoiminnasta raportoiminen 4H-yhdistykseen.

Arvostamme kokem​​usta ryhmänohjaamisesta (esim. isosena tai harrastustoiminnassa), reipasta otetta ja vastuun ottoa. 4H-kerhot 6-12-vuotiaille kokoontuvat 2-4 kertaa kuukaudessa, 1-1,5 tuntia kerrallaan. Kerho voi olla yleiskerho jossa aiheet vaihtuvat, tai teemakerho kuten keppihevoset, kokkailu, lemmikit tai vaikkapa sarjakuva. Nuoret ohjaajat ohjaavat kerhoa aina pareittain. Työ sopii myös alan opiskelijoille tai aikuisille lasten kanssa työskentelystä kiinnostuneille.

Hyvinkään 4H-keppihevoskerhoon etsitään ohjaajia, innostuisitko sinä?

Kiitolaukkaa Kepparikerhoon! Tervetuloa teemakerhoon keppihevosten harrastajille. Kerho on ratsastuspainotteinen, ohjelmassa mm. maastoretkiä, esteiden hyppäämistä, pihapelejä ja kepparileikkejä ulkona, tarvikkeiden askartelua.


Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse tuusula (at) 4h.fi. 

Kerhon ohjaamisesta voit lukea myös 4H-liiton sivuilta.