4H Osaava kerhonohjaaja

Pidät lapsista?

Tykkäät leikkiä ja askarrella?

Kaipaat uutta harrastusta?

Taskurahakaan ei olisi pahitteeksi?

Osaava kerhonohjaaja -koulutus keskiviikkona 23.8. ja torstaina 24.8.2023 klo 17-20 Hyrylän kirjaston kokoustila Einarissa.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki ryhmänohjaamisesta kiinnostuneet, kutsuthan myös kaverisi!

Osaava kerhonohjaaja -koulutus on kaksipäiväinen koulutus ja se on tarkoitettu 13-28 -vuotiaille ryhmänohjaamisesta kiinnostuneille nuorille. Kurssin käytyäsi sinulla on pätevyys toimia 4H-kerhonohjaajana.

Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen jälkeen osallistuja:

  • Saa valmiudet toimia ohjaajana kerhossa
  • Saa varmuutta ryhmän ohjaamiseen sekä erilaisten tilanteiden kohtaamiseen
  • Osaa antaa esimerkkejä ryhmäytymisen vaiheista ja tunnistaa ongelmia ryhmässä
  • Osallistuja osaa listata kerhon turvallisuussuunnittelussa keskeisiä asioita
  • Osaa suunnitella kerhokerran ja kerhokauden
  • Osaa hyödyntää leikkejä ja erilaisia menetelmiä

Koulutukseen sisältyy Osaava kerhonohjaaja -opas sekä kurssitodistus, josta saat hyötyä esimerkiksi työnhaussa. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian varmistaaksesi paikkasi.

Koulutusmateriaalina toimii 4H-kerhonohjaajapaketti, johon sisältyy mm. Osaava kerhonohjaaja-opas, Leikitään yhdessä -opas.

Koulutus on maksuton.  Huomiothan, että kerhonohjaajana sinun tulee olla Tuusulan 4H-yhdistyksen jäsen. Jäsenmaksu on 35€ vuodessa (hinta nousee syyskuussa 40€). Jos samasta perheestä tulee kaksi ohjaajaa tai vaikkapa pikkusisarus kerhoon, on järkevää ottaa perhejäsenyys (elokuun ajan vielä 70€/perhe, joilloin koko perhe saa kaikki edut käyttöönsä).

Töihin kerhonohjaajaksi?

4H-kerhoissa kokkaillaan, askarrellaan, leikitään, ollaan ulkona ja metsässä. Teemakerhoja ovat mm. kokkikerhot, keppihevoskerhot ja koirakerho.

Vapaita kerhonohjaajan paikkoja voit kysyä:  tuusula@4h.fi tai 040 518 6200.

Jos olet alle 18-vuotias, täytäthän lomakkeeseen myös huoltajan tiedot.

Ilmoittautuminen Kerhonohjaajakoulutukseen

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠