Työt alkavat -koulutus

Kun aloitat työt meillä 4H:ssa, sinun on tärkeää tutustua työnantajaasi. Muutama perustieto asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja 4H-toiminnasta on myös tarpeen.

Siksi me 4H:lla haluamme, että tutustut Työt alkavat -materiaaliin ja vastaat alla olevan lomakkeen kysymyksiin ennen töiden alkua. Näin toimien helpotat omaa alkuasi töissä ja osaat suhtautua työkeikkoihin oikealla asenteella, sekä vastata työhösi liittyviin kysymyksiin.

Perehdyttämismateriaali on pdf-muodossa alapuolella. Lue kohdat huolellisesti ja ota välittömästi yhteyttä jos et jotain kohtaa ymmärtänyt.

Työt alkavat -vastauslomake

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Vaitiolo- ja salassapitovelvollisuus

Jos työllistyt Helppi-työpalvelun kautta, lisää oma kuva ja esittelyteksti tähän ja vastaa alla oleviin valintakenttiin. Ne tulevat näkyviin Helppi-sovellukseen asiakkaille.

Esimerkkiteksti: Lukiolainen Tuusulasta, -04 syntynyt. Pihanhoito ja lemmikit ovat osaamisalueitani. Aikatauluni on hyvin joustava opiskelujeni ansiosta. Laita rohkeasti työtilausta tulemaan!

Mitä töitä haluaisit tehdä Helpissä? (valitse kaikki joista olet kiinnostunut)
Missä kunnissa/kaupungeissa voit työskennellä?

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠