Helppi-työpalvelu

Haluatko saada työkokemusta?

Kerätä kokemusta asiakaspalvelusta ja koti- ja pihatöistä?

Tienata omaa rahaa?

4H työpalvelu toimii digitaalisen Helppi-sovelluksen kautta.

Helppi on 4H-liiton uusi työnvälitykseen tehty äppi, jonka kautta 4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat työtilaukset, käyvät tekemässä työkeikat ja kuittaavat työnsä tehdyksi.

4H-työpalvelun kautta voit työllistyä tilapäisiin työtehtäviin, joita ovat mm. siivous, ikkunanpesu, ruohonleikkaaminen, haravointi, lumityöt, pienet kodin kunnostustyöt ja asiointiapu. Työstä maksetaan tehtyjen työtuntien perusteella työehtosopimusten mukainen palkka. 

Helppi-perehdytys: Piha- ja kotityöt 

Edellinen koulutus on ollut ti 30.5. Hyrylän kirjastolla (kokoustila Laura) klo 16:30-18:30. Uudesta koulutuksesta ilmoitetaan tällä sivulla.

4H:n työpalvelu työllistää 14-28-vuotiaita mm. kodin-, pihan-, lasten- ja lemmikkienhoitotyöhön Tuusulassa, Hyvinkäällä, Nurmijärvellä, Keravalla ja Järvenpäässä. Työ on asiakaspalvelua ja tehdään asiakkaan kotona tai työpaikalla. Voit ottaa työtilauksia vastaan silloin, kun sinulle sopii ja sopia asiakkaan kanssa aikataulut yleensä hyvin joustavasti, eli työpalvelu sopii myös opiskelun tai toisen työn rinnalle.

Helppi-koulutuksesta saat valmiudet asiakkaan kohtaamiseen, erilaisiin pihatöihin (nurmikonleikkuu, haravointi, kitkeminen) ja kotitöihin (kotisiivouksen suunnittelu ja toteutus, lattianpesu ja imurointi, ikkunanpesu, pintojen pyyhkiminen). Lisäksi kurssilla käydään läpi työpalveluun, työturvallisuudeen sekä työntekijänä toimimiseen liittyviä asioita. Kurssille on rajattu osallistujamäärä. 

Helppi Piha- ja kotityöt -koulutus on nuorille maksuton. 

Lisätiedot tuusula@4h.fi tai 040 518 6200.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠