Kokki kesäleirille

Haemme leirikokkia lasten kesäleireille 3.-20.6.2024 Tuusulan Rusutjärvelle Metsäpirtin leirikeskukseen. Kolme päiväleiriä pidetään arkipäivisin, kokin työaika on ma-pe klo 8:30-15. Kokin käytössä on leirikeskuksen keittiötilat. 

Kokin tulee itsenäisesti vastata leirien ruokahuollosta sekä keittiön siisteydestä. Työtehtäviin kuuluu kaikki keittiön työt ruoan valmistuksesta ruoan esille laittoon sekä tiskaus ja keittiötilojen puhtaanapito. Kokin tehtävä on valmistaa aamupala, lounas ja välipala noin 50 hengelle sekä tarvittaessa käydä kaupassa. Kokin tulee olla omatoiminen ja itsenäinen. Kokemus vastaavista keittiötyötehtävistä sekä ajokortti katsotaan eduksi. Vaatimuksena hygieniapassi. Olet etsimämme kokki, jos taidat lapsiystävällisen ruoan valmistamisen ja sinulla on innostunut ja avoin asenne työhön. Palkkauksessa noudatamme alan työehtosopimusta. 
 
Lähetä työhakemuksesi liitteineen (ansioluettelo) mahdollisimman pian, viimeistään 24.3. osoitteeseen tuusula (at) 4h.fi. Työtehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätietoja antaa Tuusulan 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja sähköpostitse tai puhelimitse 0405186200.

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tuusulan 4H-yhdistys tarjoaa lapsille kerho- ja leiritoimintaa sekä työllistää nuoria mm. ryhmänohjaus-, pihan- ja kodinhoitotehtäviin. Lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoja paikallisesta Tuusulan 4H-yhdistyksestä tuusula.4h.fi.