Tue toimintaa

Liity kannatusjäseneksi tai yhteistyökumppaniksi ja tuet samalla tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa!

Yksityishenkilö: Voit liittyä aikuisjäseneksi yhdistykseemme 35€/12kk tästä tai maksaa kannatusjäsenmaksun haluamallasi summalla ja täyttää lomakkeen tämän sivun alalaidasta. Jos haluat ohjata tukisumman kohdennettuun toimintaan, muista valita lomakkeelta haluamasi tukikohde.

Yritykset: Voitte tukea tärkeää paikallista toimintaa lasten ja nuorten parissa tulemalla mukaan yhteistyökumppaniksi 100€:n tai sitä suuremmalla kannatussummalla. Täytä lomake tämän sivun alalaidasta. Pääsette esille Kumppanuudet sivulle ja saatte näkyvyyttä jäsenkirjeissämme sekä somekanavillamme. Jos haluatte ohjata tukisumman kohdennettuun toimintaan, muistakaa valita lomakkeelta haluamanne tukikohde.


Muita tapoja tukea toimintaamme Keski-Uudenmaan alueella

  • Tuusulan 4H-yhdistyksen lahjakortilla voit antaa apua esimerkiksi koiran ulkoilutukseen tai siivoukseen, ja samalla työllistät paikallisen nuoren. 
  • Lähde mukaan yhteistyöhön! Tuusulan 4H-yhdistyksellä on pitkät perinteet kouluyhteistyöstä. Tuusulan 4H-yhdistys toteuttaa nuorten työllistämistoimintaa sekä kouluyhteistyötä Keski-Uusimaan kuntien alueella. Voit ehdottaa yhteistyötä sähköpostitse.
  • Voit tukea toimintaa myös tulemalla mukaan vapaaehtoiseksi ja tarjoamalla meille osaamistasi esimerkiksi tapahtumien tai kerhojen ohjaamiseen liittyen! Ilmoita halukkuutesi sähköpostilla.

Kysy lisää:  tuusula@4h.fi

Kannatusjäsenyys/kumppanuuslomake

Oletko yksityishenkilö vai edustatko yritystä
Haluan myös jäsenedut käyttööni
Haluan tukea yhdistyksen toimintaa
Jos haluat kohdentaa tukisumman tiettyyn toimintaan, valitse kohde tästä