Kesätyöt 2024

Hae kesätöihin nyt!

Paras kesätyö on sellainen, josta saa omaa rahaa, mutta myös hyviä kokemuksia! Lyhytkin kesätyö näyttää hyvältä ansioluettelossa, ja mikä tärkeintä: jokaisesta kesätyöstä oppii itse jotakin työnteosta, työelämästä, itsestäsi ja toisista ihmisistä. 

Tuusulan 4H-yhdistys työllistää kesällä 2024 nuoria erilaisiin tehtäviin, kuten ryhmänohjaajaksi lasten kesäleireille, lannoitesäkkikeräyspisteen hoitajaksi ja Helppi-työpalveluun (mm. lemmikin-, pihan- ja kodinhoitotyöt). Hae rohkeasti meille töihin! Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen ja kertoa millaisista töistä olisit kiinnostunut. 

Kesätyönhaku on käynnissä 30.3. asti. Osa paikoista täytetään jo ennen hakuajan päättymistä.

Tiesithän, että voit työllistyä vuoden ympäri myös 4H-yrittäjänä ja 4H-kerhonohjaajana. Ota yhteyttä jos innostut. Kerhon ohjaamisesta kiinnostuneille järjestämme koulutusta. 4H-yrityksen voit perustaa kun olet suorittanut 4H-yrityskoulutuksen. 

Työnantaja, työllistä nuori ensi kesänä kauttamme kahdeksi viikoksi! Hoidamme työnantajavelvoitteet ja palkkaamme tuellasi (450 €) nuoren sinun työpaikallesi, 4H-yhdistyksen tehtäviin tai tuemme paikallista yrittäjää tai muuta tahoa tarjoamaan nuorelle kesätyötä. Ole yhteydessä tuusula(at)4h.fi tai 040 518 6200.

4H Tuusula on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa, jossa OP Uusimaa tarjoaa työnantajana toimivalle yhdistykselle tuen nuoren (15-17 v) työllistämiseksi.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

4H-yhdistyksen avoimet työtehtävät:

Kesäleirin ohjaaja ja apuohjaaja (Rusutjärvi ja Hyvinkää)

 • Ryhmänohjaustehtävät 4H-päiväleireillä kesäkuussa
  • Rusutjärven päiväleirit Metsäpirtillä 3.-20.6.
  • Hyvinkäänkylän luontoleirit Uumolla 3.-14.6.
 • Leiriohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä muiden (apu)ohjaajien kanssa
 • Apuohjaajaksi työllistämme 14-19-vuotiaita
 • Vastuuohjaajan on oltava vähintään 18-vuotias. Ohjaaja on leiriohjelman suunnittelu- ja toteutusvastuussa ja tarvittaessa opastaa apuohjaajia
 • Kokemus ryhmänohjaamisesta katsotaan eduksi
 • Työn kesto 2-3 viikkoa

4H Helppi-työpalvelu (Tuusula, Hyvinkää, Nurmijärvi, Kerava, Järvenpää)

 • Kotityöt (mm. siivous ja ikkunanpesu) ja pihatyöt (nurmikonleikkuu, haravointi, maalaus) ym.
 • Työ on asiakaspalvelua ja tehdään asiakkaan kotona tai työpaikalla
 • Työ asiakastilausten mukaan (epäsäännölliset työtunnit, sopii myös opiskelun tai toisen työn rinnalle)
 • Ei vaadita aiempaa työkokemusta, koulutamme työhön

Reilu Teko -lannoitesäkkikeräyspisteen hoitaja (Tuusula ja Hyvinkää)

 • Kesäkuussa oman aikataulun mukaan nuoren tehtävä niputtaa maatalouden lannoitesäkit ohjeen mukaan ja huolehtia säkkikeräyspisteen siisteydestä
 • Työllistämme yhden nuoren Tuusulaan Paijalaan ja yhden nuoren Hyvinkäälle (Peltokuumolantie)
 • Lisätietoja Reilu Teko -keräyksestä täällä

4H kesätyönhakulomake 2024

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.


Haluan työllistyä
Missä kunnassa/kunnissa voit työskennellä?

4H-järjestön strategian mukaisesti painotamme 15-17 -vuotiaiden työllistymistä. Kuntien kesätyösetelit sekä kesäduuni OP:n piikkiin -kampanja mahdollistavat meille useamman nuoren työllistämisen.

Hakijan lisätiedot
4H-yhdistyksen jäsenyys

Ansioluettelon eli CV:n voit halutessasi liittää mukaan hakemukseesi. Se ei ole pakollinen, mutta hyvin suositeltava! Jos CV on vieras asia, googlaa tai kysy apuja 4H-yhdistyksestäsi. 

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi. Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti. Jos olen oikeutettu kunnan/kaupungin kesätyöseteliin tai työllistyn kesäduuni OP:n piikkin -kampanjan kautta, annan luvan kolmannelle osapuolelle (kunta, OP) tietojeni käsittelyyn ja tallentamiseen.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Käy katsomassa Oikotien kautta muita avoimia kesätyöpaikkoja: