Videopelikerho etänä

Videopelikerhossa pelaamme pääasiassa Minecraft-peliä, mutta kerholaisten toiveesta voimme järjestää muutaman kerran eri pelille. Videopelikerhossa lapsi pääsee tutustumaan videopelien maailmaan ohjatusti. Aloitamme kerhon Minecraft pelin parissa luovassa tilassa, jossa rakennamme unelmatalon, sekä tutustumme toisiin kerholaisiin. Myöhemmillä kerroilla keskitymme selviytymistilaan ja pelaamme peliä hyvässä seurassa.

Kerholaisen on omistettava oma Minecraft-tunnus, jotta voi liittyä kerhoon. Minecraft on K7, mutta jos pelaamme muita pelejä olemme aina etukäteen vanhempiin yhteydessä ikärajoista. Palvelin on auki vain kerhon ajan eli lapsi pääsee meidän pelimaailmaan vain kerhon aikana, jotta olisimme kaikki samalla tasolla.


Kerho kokoontuu etänä Discord-palvelimella torstaisin 17 - 18:30. Myös vanhemmat ovat tervetulleita Discord-palvelimellemme, jos halukkuutta löytyy. Kerhoa ohjaavat Osaava kerhonohjaaja koulutuksen käyneet Petrus ja Aslan. Kerho starttaa heti, kun saadaan minimissään kuusi osallistujaa mukaan.

Kerhomaksu on yhdistyksen ulkopuolisilta osallistujilta 40€. Yhdistyksen jäsenille kerho on ilmainen. Kerhomaksu sisältää maksullisen palvelimen käytön koko syyskauden kerhojaksolle. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan tästä . Huomaa, että kerho löytyy lomakkeella Tuusulan kerhojen alta, vaikka tapahtuukin etänä. Voit asua missä tahansa ja silti osallistua kerhoon.

Jäsenyys

4H-yhdistyksen jäsenmaksu on 40 €/vuosi tai perhejäsenyys 85 €/vuosi. Liittymällä nuorisojäseneksi tuet parhaiten paikallista 4H-työtä sekä saat paikalliset ja valtakunnalliset jäsenedut käyttöösi. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä