Kesäliikuntakerhot 2023

Kesällä liikutaan! Tuusulan kunta ja Tuusulan 4H-yhdistys järjestävät kolme mahtavaa kesäliikuntakerhoa kesäkuussa. Kerhot pidetään Hyrylässä, Jokelassa ja Kellokoskella 5.-15.6. ma-to klo 10-13. Kerhot on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille ja ne pidetään ulkosalla. 

Kesäliikuntakerhot kokoontuvat:

Hyrylä:  Urheilukeskus ja sen lähiympäristö

Kellokoski: Koulukampus ja sen lähiympäristö

Jokela: Notkopuisto ja sen lähiympäristö

Kesäliikuntakerhot ovat maksuttomia, mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Ilmoittautumislomake on tämän sivun alaosassa.

Kyseessä on Nuorten kesätyöllistämiskokeilu, jonka taustalla on Tuusulan kunnan valtuustoaloite yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kerhot työllistävät kuusi tuusulalaista 15-20-vuotiasta nuorta ryhmänohjaajiksi.

(Huom. 20.4. Ilmoittautumislomakkeessa on havaittu virhe, jonka vuoksi kerhovalintakenttä oli jäänyt pois. Virheestä johtuen emme pysty huomioimaan ilmoittautumisia jotka on tehty ennen 20.4. Ilmoittautuneille on lähetetty sähköpostia ja pyydetty  täyttämään lomake uudelleen.)

Jokaiseen kerhoon mahtuu 12 7-12 -vuotiasta lasta, joten varmistathan paikkasi ajoissa. Lapsi voi osallistua ensisijaisesti yhdelle kesäliikuntakerhoviikolle. Ilmoittautuminen on sitova. Kerholaiset on tapaturmavakuutettu. 

Suosittelemme lisäksi 4H-jäsenyyttä (nuorisojäsenyys 35 €/12 kk tai perhejäsenyys 70 €/12 kk). 4H-jäsenenä tuet parhaiten paikallista 4H-nuorisotoimintaa. Jäseneksi voit liittyä tästä:

https://4h.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/

Osa liikuntakerhoista on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle, jolloin otamme sinuun yhteyttä jos paikka vapautuu.

Ilmoittautuminen Tuusulan kesäliikuntakerhoihin 2023

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mihin liikuntakerhoon ilmoittaudut? (Ensisijaisesti 1 vk/lapsi. Jos tilaa on, lapsi voi osallistua molemmille viikoille. Ilmoitathan lisätiedoissa kumpi viikko on ensisijainen.)
4H-jäsenyys
Saako lastasi kuvata kerhossa?

Kuvia voidaan käyttää 4H-yhdistyksen nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Hyväksyn, että tietoni tallennetaan tapahtumanhallintajärjestelmään ja käsitellään tietosuojaselosteen mukaisesti.

Noudatamme tapahtumahallintatyökalun käytössä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta 2016/679 sekä henkilötietolain 523/1999 10 §

Tutustu tietosuoja selosteeseen⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠