Toiminnanohjaaja

Tuusulan 4H-yhdistys ry. hakee työtiimiin henkilöä, jonka työtehtävät koostuvat nuorisotoiminnan koordinoinnista ja ryhmänohjaamisesta (60 % työaika). Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.10.-30.6.2024 tai sopimuksen mukaan, jatko on mahdollinen.

Tuusulan 4H-yhdistyksen toiminta-alue on Keski-Uusimaa (Tuusula, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava ja Nurmijärvi). 4H-nuorisotyön kohderyhmänä ovat 6-28-vuotiaat lapset ja nuoret.

Toiminnanohjaajan työtehtävät sisältävät nuorisotoiminnan koordinointia ja suunnittelua sekä toteutusta (mm. kerhot, leirit, nuorten työelämäkoulutukset, kouluyhteistyö). Työ sisältää Suomen harrastamisen mallin mukaisten teemakerhojen (mm. keppihevoset, lemmikit, luonto) ohjaamista arki-iltapäivisin (1-3 päivänä/vk) Järvenpäässä. Koordinointi- ja suunnittelutyö tehdään ensisijaisesti etänä.

Työtehtäviin on mahdollisuus sisällyttää taideohjaajan ja ympäristökasvatuksen projektiluonteisia tehtäviä. Kokemus taidekasvatuksesta, kuvataiteista tai ympäristökasvatuksesta katsotaan eduksi.

Työntekijältä edellytämme soveltuvaa amk-tutkintoa tai vastaavaa, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn. Eduksi on aiempi kokemus nuorisotyön koordinoinnista ja toteuttamisesta sekä näkemys lasten ja nuorten paikallistoiminnan kehittämisestä ja yhteistyöverkostojen luomisesta. Eduksi luetaan kokemus koulutus-, ohjaus- ja/tai valmennustyöstä. Arvostamme itsenäistä ja luovaa työotetta. Sinulla tulee olla taitoa lasten ja nuorten kanssa sekä kunta- ja järjestökentällä toimimiseen. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaativat hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Työ sisältää yhteistyötahojen (mm. koulut, kunnat, muut sidosryhmät) yhteydenpitoa, 4H-toiminnan esittelyä sekä viestintää (mm. nettisivut ja sosiaalinen media). 

Kiinnostuitko? Hienoa! Tässä tiivistettynä se, mitä etsimme:

  • sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • olet aidosti innostunut lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
  • ala- ja yläkouluikäisten kerhonohjaaminen tai koulutusten vetäminen luonnistuu
  • haluat kehittää ja toteuttaa uutta
  • omaat vastuullisen työotteen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn

Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme neuvonta-alan runkosopimusta. Käytössä on liukuva työaika. Työajan räätälöiminen 40-80 % välillä on mahdollinen. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 § mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, mahdollisesti jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Julia Mali p. 0405186200

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Tuusulan 4H-yhdistys tarjoaa lapsille kerho- ja leiritoimintaa sekä työllistää nuoria mm. ryhmänohjaus-, pihan- ja kodinhoitotehtäviin. Lisätietoja valtakunnallisesta toiminnasta www.4h.fi. Lisätietoja paikallisesta Tuusulan 4H-yhdistyksestä tuusula.4h.fi.